ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1. Αντικαταβολή
Για όσους προτιμούν αυτό το τρόπο, τα προϊόντα έρχονται μέσω εταιρείας courier και το αντίτιμο πληρώνεται την στιγμή της παραλαβής. Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για όλη την Ελλάδα. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 1,80€.

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή web
banking (παρακαλούμε μην ξεχνάτε να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμό σας ή τον αριθμό παραγγελία σας στην δικαιολογία πληρωμής)

Τράπεζα Eurobank
IBAN: GR6202603760000610200409878
Δικαιούχος: ΜΠΟΡΑ ΕΙΡΗΝΗ

3. Πληρωμή στο κατάστημα (Click Away)

4. Πληρωμή με κάρτα (Χρεωστική ή Πιστωτική)

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η παραλαβή της παραγγελίας σας στο www.borahome.gr μπορεί να γίνει με 2 τρόπους.

1. Παραλαβή από το κατάστημα μας (Λαγκαδάς – Θεσσαλονίκης)
2. Αποστολή με ταχυμεταφορική εταιρεία courier

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών που δεν καλύπτονται από ταχυμεταφορική εταιρεία, αποστολές μεγάλου όγκου ή βάρους θα εξετάζονται κατά περίπτωση.

Αποστολή Παραγγελίας & Χρεώσεις Αποστολής

To www.borahome.gr φέρνει την παραγγελία στο σπίτι σας σε συνεργασία με εταιρείες courier, χωρίς να χρεωθείτε μεταφορικά, εφόσον η παραγγελία σας ξεπερνά τα 60€ και οι τρόποι πληρωμής είναι κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω ePOS της τράπεζας EUROBANK.

Για παραγγελίες κάτω των 60€ η χρέωση θα είναι 3.80€ για βάρος αποστολής μέχρι 4 κιλά και 1€ για κάθε επιπλέον κιλό.
Σε περίπτωση που επιλέξετε τρόπο πληρωμής Αντικαταβολή η χρέωση θα είναι 1,80€ επιπλέον.
Όλες οι παραγγελίες αρχίζουν να επεξεργάζονται από εμάς την επόμενη εργάσιμη μέρα. Αν κάποια από τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στο τηλέφωνο ή στο email επικοινωνίας που έχετε δώσει, προκειμένου να βρούμε μαζί μια λύση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.
Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δε σας ικανοποιεί, να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας του συγκεκριμένου προϊόντος. Η τυχόν υπόλοιπη παραγγελία σας, μπορεί να εκτελεστεί κανονικά.